Books are an immense source of inspiration and often provide answers long awaited for, or reveal possibilities one would have never imagined.  I was perhaps lucky enough to find the right read at the right time and here is a warm invitation to ”flick” through below and see what winks at you at this stage in your life. I have built it in a type a of question you would be in and then the ”answer” book that i found most useful around that particular topic.

1. What do I need to have a balanced life?  Book answer: Wellbeing by Tom Rath/ Jim Harter

2. How do I know that my partner is right for me? Book answer: Are you the one for me by Barbara de Angelis

3. How do I improve my relationships? Book answer: How to make Love all the time by Barbara de Angelis

4. What is the definition of love to me? Book answer: 5 languages of love by Gary Chapman

5. What is the one book that tells me the essence of life? Book answer: A new earth by Eckhart Tolle

6. How does energy work? Book answer: Energy healing by Abby Wynne

7. How do I adapt my communication style to different personalities? Book answer: People Styles at work by Bolton & Bolton

8. What is one thing I need to know to significantly improve my life? Book answer: The extraordinary power of your subconscious  by Joseph Murphy

9. What makes the difference between happy and miserable? Book answer: the Power of Now by Eckhart Tolle

10. How to improve my awareness? Book answer: The presence Process by Michael Brown

11. What are the differences between man and women? Book answer: Why men don’t listen & Women can’t read maps by Allan Pease

12. How to understand my baby’s tantrums? Book answer: Au Coeur des emotions de L’Enfant by Isabelle Filliozat

13.  How can I overcome my fears during pregnancy and what can I expect? Book answer: The joy of pregnancy by Tori Kropp

14. How do I understand different behaviors depending on age? Book answer: The psychology of age by Emilia Albu

15. How is our behavior explained anatomically? Book answer: The Biology of Belief by Bruce H. Lipton

16. What am I looking for in my life? Book answer: Les Voyages d’Hector by Francois Lelord

17. What about angels, do they exist? Book answer: The Angel Therapy by Doreen Virtue

18. What people say through their body? Book answer: Practical psychology / The book of gestures by Peter Collett

19. How to become spiritual? Book answer: Mindworks by Gary vsn Warmerdam

20. Dating tips? Book answer: The new rules by Ellen Fein & Sherrie Schneider

21. Understanding your shadows: Book answer: The dark side of the light chasers by Debbie Ford

22. Understanding how mind works, logical and emotional brains. Book answer: The Chimp paradox by Steve Peters

23. Common conversations that affect your relationship. Book Answer: Hold me tight. Seven Conversations for a lifetime of love by Sue Johnson

24. How your body shape affects your thoughts and leadership capabilities. Book answer: Leadership embodiment by Palmer Crawford

25. Whats it like to live with your inner critic? Book answer: Soul without shame by Byron Brown

26. How emotions and attachment work, from neuroscience to neural path and how we grow to pick our significant others. Book answer: A general Theory of Love by Thomas Lewis

27. Whats this life about? Book answer: A year to love by Stephen Levine

28. How do you know you have been living the ‘wrong” kind of life: The Death of Ivan Ilyich by Lev Tolstoy

29. If you are a practitioner of any type of therapy, what creates change to our clients? Book answer: Focusing in clinical Practice by Ann Cornell

30. What about practical tools to change employee behavior. Book answer: Changing Employee behavior by Nik Kinley and Shlomo Ben-Hur

Camelia Krupp (Mihai)

Your Certified Coach

In a world full of technology, personal agendas and increased desire for possessions, I believe there is room to revive our humanity and make the world a better place. The first step starts with you and if I can make your life a little bit better, then my mission as a life coach is fulfilled. Building self every day is the single meaning of life. Find your best self or get where you want to be!

ACC_PRINT

Contact me


  • “Camelia is an EXCELLENT executive COACH! She has a very gentle and encouraging approach that helps create trustful relationship. I loved working with her. Thank you Camelia!” – Anastasia K.

ARTICLES

Web Design 2016 CAMELIA MIHAI - All rights reserved